De omgeving

Vanuit De Smidse kunt u alle kanten op. U woont er centraal, op korte loopafstand van het centrum en het bus- en treinstation.

In het compacte en knusse centrum van Cuijk vindt u alle voorzieningen, zoals supermarkten, winkels, scholen en sportfaciliteiten. Ook voor een dagje of avondje uit is er genoeg te kiezen. Bezoek een museum, de bibliotheek, de schouwburg of één van de vele restaurants en cafés.

En woont u in Cuijk, dan is het water altijd dichtbij. ‘Cuijk’ is niet voor niets afgeleid van het Keltische ‘Keukja’, wat ‘kromming’ betekent. Dit is de kromming in de Maas, die u bij Cuijk kunt zien.

In de regio

Cuijk ligt op een centrale locatie in de regio. Ga bijvoorbeeld eens met de trein naar Nijmegen. Binnen 15 minuten staat u in het centrum. Nijmegen staat bekend om de Vierdaagse, zijn rijke geschiedenis, de groene stadsparken en interessante musea.

Pakt u de auto? Cuijk ligt direct aan de A73. Zo rijdt u eenvoudig naar Nijmegen, Venlo en richting de Randstad. Ook vliegveld Weeze in Duitsland vindt u dichtbij, in 20 minuten staat u in de terminal. Een half uurtje verder bent u bij de luchthaven van Düsseldorf.

×