Het project

Modern en centraal wonen op een historische plek? Het kan met het nieuwbouwproject De Smidse in Cuijk. Op de hoek van de Molenstraat en de Smidstraat verrijzen 24 luxe appartementen. Op deze locatie vond u lange tijd de winkel van de familie Smulders. Het appartementencomplex brengt met de naam ‘De Smidse’ een ode aan de smederij die er in vroegere tijden zat. De Smidse geeft de westelijke entree van het dorp een verfrissend en markant gezicht. Welkom in Cuijk!

Het gebouw heeft een driehoekige vorm en alle appartementen zijn ontsloten door middel van een middengang in het hart van het gebouw, waardoor alle kamers in de appartementen gericht kunnen worden op de straat. De Molenstraat en de Smidstraat. De hoofdentree bevindt zich aan de Smidstraat en is geaccentueerd met een hoge pui en een luifel.

De appartementen hebben een grootte van 68 m2 tot 94 m2 en zijn allemaal voorzien van twee slaapkamers, een buitenruimte of balkon, een interne techniekruimte/berging, een eigen (fiets)berging op de begane grond én een eigen parkeerplaats. Er wordt gebruik gemaakt van zonnepanelen, laagtemperatuur vloerverwarming, hoogwaardige isolatie, mechanische ventilatie en een luchtventilatiepomp.De appartementen worden standaard opgeleverd met hoogwaardig sanitair en tegels. Er is een stelpost voor de keuken opgenomen in de koopsom van € 4000.00 incl. BTW.

Wilt u meer weten? Wij maken graag een afspraak met u om het project en de mogelijkheden toe te lichten!

 

×